8‏/7‏/2015

جُلاش بالكريمة والجُبن | #رمضان | Filo Pastry


السلام عليكم ورحمة الله .

فيديو اليوم اخر وصفات رمضان هالسنه ، الله يعيده علينا يارب بالصحة والعافية .

الفيديو /


المقادير /
مكعبات الزبدة ٥٠ غرام لورباك
عجينة الفيلو
علبة قشطة طازجة
٤ ملاعق كبيرة جبن ابيض

الطريقة /
١/ في صينية مدهونه زبدة اصف ٨ طبقات من عجينة الفيلو بس بين كل طبقة وطبقه امسحها بزبدة (شيكي على الفيديو علشان تشوفين كيف لو ماوضح الكلام) .
٢/ اخلط القشطة والجبن واوزعه .
٣/ فوق الجبن والقشطة نبدأ ننكر نفس خطوة ١ ب ٨ طبقات اخرى .
٤/ دخليها الفرن نار من تحت ومروحة (او اول شئ من تحت واخر ٥ دقائق من فوق ) مدة ٢٠ - ٢٥ دقيقة (لحد مايصير لونها ذهبي )
٥ / اول ماتطلع وهي حارة ساقيها بشيرة او عسل .


بالعافيه ..




ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

شكراً لتعليقك ..